donderdag 8 november 2012

Zonnepanelen zetten uw stroomprijs op nul

Maak uw eigen CO2 vrije energie en gebruik elektrische energie zonder zich zorgen te hoeven maken op stroom het volgend jaar weer duurder wordt.

Overweeg de aanschaf van zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand. Zonnepanelen leveren ook bij een bewolkte hemel nog redelijk veel energie op. Zonnepanelen dragen bij aan de waarde van uw woning. Uw huis of bedrijfspand wordt energiezuiniger, waardoor de prijs automatisch stijgt.

De energieprijs wordt niet alleen bepaald door de energieleverancier, maar ook door de fiscus. U betaalt nl. naast de kale stroomprijs ook energiebelasting en BTW. Dit maakt energie duur. Met eigen zonnepanelen op uw dak hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. U produceert uw eigen elektrische energie en die is gratis.

Door een eenmalige investering, die je al terugverdiend in 5 tot 7 jaar, geniet u (uitgaande van een levensduur van de eigen energie centrale van 25 tot 30 jaar) voor de volgende 20 jaar van GRATIS stroom en bent u bovendien grotendeels onafhankelijk geworden van het vaste net (en de grillen van de fiscus).


Voordelen van zonnepanelen op een rij:

- duurzame investering

- financiele voordelen

- onafhankelijkheid van het net

- waardestijging van uw woning

- lange levensduur (meer dan 30 jaar)

- mogelijkheid tot uitbreiding

- milieubewust bezig zijn



Geen opmerkingen: